Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Utolsó utáni pillanat...

 Eljön egy idő mindenki életében, mikor úgy tűnik, a szeretet elmegy, mikor semmi nem akar jóra fordulni, jön, jön egy idő, mikor nem találod a helyed, minden ajtó, amit kinyitsz, úgy tűnik, az arcodba csapódik. Ekkor kell valaki, akibe kapaszkodhatsz, mikor elhagy minden hited.

( Gyilkos elmék)

 animal-004.jpg

    Aki szerencsés az még nem élte át ezeket az érzésekkel teli napokat. Aki azonban igen, az tudja mit jelent kudarcok sorozatát átélni és várni, várni az álmatlan éjszakát és tolni a nappalokat. 

  Szörnyű és kínkeserves napok után, azonban biztosak lehetünk abban, hogy Isten vagy sors vagy Self vagy Buddha, nevezzük bárminek megmutatja és felfedi irántunk érzett szeretetét, és küld egy olyan embert aki segíthet nekünk. 

  A legváratlanabb pillanatban és véletlennek tünő helyzetekben jön valaki, aki mint egy Irgalmas Szamaritánus reményt és jövőt ad. 

 

dragon-012.jpg

  Segít abban, hogy legyen ujra miért álmatlan hánykolódó éjszaka után felkelni. Akire számíthatsz és aki nem azt nézi ki vagy, hogy mit értél el vagy, hogy milyen anyagi dolgod van, hanem csak és kizárólag azt látja benned aki és ami vagy. 

 

  Lecsupaszítva minden perszona ( szerep) személyiségedet, érted és egyéniségedért van veled. Ö az aki akkor is veled lesz ha " mindenki más elmegy akit barátnak vagy kedvesnek hittél, de ő akkor jön". 

 

 

   Azt hiszem ö az igazi társ, még akkor is ha nehezen szoknak össze és nem mindenben hasonlít az elvárásuk és a véleményük egy kapcsolati folyamatot illetően.

 

arnyek06.jpg

  Én köszönöm, hogy ezt is megélhetem a maga nyügjével együtt...

 

 

 

  •  
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.