Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Oda át:))))))

 " Előtted két út áll,

 lehet élet, lehet halál.

Hát válaszd, amíg lehet,

válaszd az életet..." ( Sillye Jenő) - millió köszönet Neki-

 

 

dsc08191.jpg

    Sokszor gondolkodtam, hogy tudnám megfogalmazni és megmutatni milyen is " oda át", milyen is ott lenni kilépve a testből. Nehéz megfogalmazni, hiszen úgy nehéz elmondani valamit ha a másik embernek " nincs rá mintája még". 

 Most talán sikerült megfogni, anyagivá tenni azt az érzést, amit a halál környékén érez az ember. 

 Én két alkalommal kerültem ilyen állapotban. Nem találkoztam a Fénnyel, nem láttam az elhunyt szeretteimet, de átéltem milyen kilépni a testből és milyen vissza térni.

Azóta sok-sok túlélővel találkoztam és beszéltem, mindannyian azt éltük át szinte azonosan. És azt hiszem ez nem lehet véletlen. 

Kilépni a testből nagyon-nagyon fáj, ennél nagyobb fájdalom amikor vissza kell jönnöd a testedbe. Fájdalmasabb, mint a legnagyobb tolófájás. De azt követően egy nyugalom, béke érzése száll meg. Ekkor már kívülről látod a tested és mindent, lebegsz . És ekkor egy sötét lyukban találod magad, de nem félsz csak hagyod hogy lebegj. Én eddig jutottam, legalább is amire enged az értelmem emlékezni ,két alkalommal is. Mert ebből a sötét alagútból hirtelen ismét a tested fellett vagy és utána hatalmas fájdalmat érzel....És felkélsz az ÉLETBEN. 

 

dsc08202.jpg

  Milyen is ott lenni? Olyan, mint amikor elmész a HÚSVÉTI FELTÁMADÁSI KÖRMENETRE és a templomod pompájában meghallod a TE DEUM misztériumát és átadod magad ennek a " lebegő érzésnek". 

De hasonlíthatnám ahoz is, amit talán egyszer minden ember megél, amikor egy igazi testi-lelki szeretkezést követő " kéjérzés után" nem érzel semmit, csak úgy vagy és " lebegsz". Olyan ODA ÁT lenni. 

 Érdekes sokan voltunk és vagyunk akik voltunk ott, még sem jut eszébe egyikünknek sem, hogy eldobja a testét és a földi életet. Aki OTT járt, tudja küldetése van a testi létben. 

Sokan érzik a meghalt lelkeket, de nem beszélnek róla, nehogy " BOLONDNAK NÉZZÉK ŐT", PEDIG JÓL ÉRZIK. Van élet a halál után...

És semmi sem lesz olyan, mint régen ha valaki meghal akit szerettünk. Nem lehet feldolgozni, csak meg lehet tanulni együtt élni a fájdalommal és a hiány érzettel. 

 

bejarati-kapu.jpg