Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kiégés, motiválatlanság

Egyre többször kell tapasztalnunk, hogy reggel fáradtan ébredünk. A kialvatlanság, a mindennapi megélhetési gondok komoly erőfeszítéseket jelentenek nap, mint nap.Amíg megy a " szekér" észre sem veszük, hogy milyen problémák is vannak körülöttünk. Amikor azonban egyszerre veszítjük el állásunkat, megy szét kapcsoltunk vagy vállunk hirtelen magányossá, az a picike kis remény is szertefoszlik.

 

termeszetfoto001.jpg

"Ilyenkor csak kínlódásnak érezzük életünket. Beállunk az AFSz sorába és megkapjuk a minimális megélhetéshez szükséges pénzösszeget. Ezzel mégjobban sárba tiprodik önbecsülésünk. Aztán lassan hónapról- hónapra kezdjük feladni a reményt,  a hitet.

Gyakran megkérdezzük magunktol ilyenkor hol az igazság? Hol van ilyenkor Isten, Budha vagy a Sors? Nem lehetek annyira rossz ember, hogy nap, mint nap a megélhetésért kell küzdenem, aztán a szomszéd vagy valamelyik ismerős pedig dőzsől. Nem dolgozik, de van gyermeke és talált olyan " balekot", aki eltartja és küldi haza számára a pénzt. Nem kell dolgoznia, van ideje szépnek, csinosnak, frissnek és türelmesnek lenni.

Én, aki már ledolgoztam több évet, nem kaptam sok pénzt és nem tart el senki, Hát hol az igazság? Hol van ilyenkor a sors segítsége? Hol az Isteni gondoskodás?"

 

 

Ilyen és ehez hasonló gondolatok fogalmazódnak meg a megtört és sebzett lelkekben. Persze hogy sokan kiútnak az öngyilkosságot választják, hiszen a teste az ővé , és arról ő dönt , pedig  nem lesz esetéből CSak egy szalagcím talán....

 

 

1413284133_132194163b.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Dull path area wild endeavours.

(emoxoqayeco, 2019.05.27 20:21)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - 23 <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Online</a> gic.dzhj.lelekkucko.eoldal.hu.zjm.ee http://mewkid.net/buy-prednisone/

Mothers neglecting minutes, pancreas; transcended.

(oltnexigyan, 2019.05.27 18:40)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Online <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone</a> zbe.qfiq.lelekkucko.eoldal.hu.kmv.wt http://mewkid.net/buy-prednisone/

x

(x, 2014.10.07 09:37)

ilyen szar cikket meg eletemben nem olvastam.!!
belekezdesz jol, aztan felbehagyod!!

Re: x

(tulajdonos, 2014.10.07 09:43)

Ez nem cikk, gondolat indító..ennyi és nem több..

HELYESÍRÁS,?

(andrea, 2012.10.08 12:45)

Kedves Olvasó!

Rajtad kívül Senkit nem zavar, ha Önt igen akkor NEM kell eljönni az oldalra.
Ez az oldal pont azt acélt szolgálja, hogy a másságát felvállalja mindenki. És ha valaki fogyatékos, melynek " mellékhatása" a helyesírási hiba, azt egy egészséges fogadja el. Ha nem tudja ne jöjjön az oldalra.

Üdvözlettel.
Az oldal létrehozója.

egy film...

(csaba, 2011.12.11 18:11)

Nézd meg ezt a filmet, és talán másként fogod látni: http://www.nicelife.hu/galeria/film/atalalkozas.php