Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy betöréses lopás hozadéka..( saját élmény)

 

idézetek eleje Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. idézetek vége - A Karib-tenger kalózai

 black-white-004

     Néhány napja egy betörés során elvitték az irataimat, a pénztárcámat és egy keresztet ,benne rózsafüzérrel. 

    Az irataim többsége később meg lett, amivel az emberek előtt igazolhatom magam, hogy ki is vagyok tulajdonképpen. 

 De ki is vagyok tulajdonképpen? A PSZICHOLÓGUS, AKIRE CSODÁLATTAL NÉZZNEK? ÚJSÁGÍRÓ, AKIT VISZONYLAGOS ISMERETTSÉGE MIATT IRIGYELLNEK, UTÁLNAK VAGY SZERETNEK? Vagy az a vezető, aki kiosztja kollegáinak a feladatot? Vagy az a személy, akit "titkosan illik kezeni", mert nem elég jó poziciót és társadalmi rangot tölt be jelenlegi élethelyzetében?

 

black-white-068.jpg

 

Tulajdonképpen ki és mi vagyok? Hiszen egy pillanat alatt elvehetik, nevemet, betöltött poziciómat, rám aggatott perszonáimat vagyis szerepszemélyiségemet, de egyet nem vehetnek el és nem vihetnek el azt a Tóth Andreát, aki én vagyok lecsupaszítva minden perszonától. A Tóth Andrea , aki ugyan olyan esetlen, sebezhető, fizikai és lelki  fájdalmakkal küzdő lélek, individum, mint bárki más. Az a Tóth Andrea vagyok, aki se több, se kevesebb másoknál, még ha van akik nem is így gondolják és " titkosítják" ismeretségünket. 

 

felho-006

Igen ennek a betörésnek a hozadéka, hogy ha nem lenne holnap, akkor is úgy tudjak kilépni ebből a világból,hogy akinek csak lehet segítettem, "igyekeztem élni és élni hagyni".

Úgy tudjak elmenni majd innen, hogy egyetlen perszonám sem kebelezett be. ÉS TUDOM MÁR , NEM akarok mások által  csodált, irigyelt, utált, szeretett vagy gyülölt  Tóth Andrea lenni.

De nem akarok "titkosított" ismerettség lenni, aki nem elég szép.okos, titulust betöltött,mint mások. Én CSAK én akarok lenni, sallangok, titulus nélkül.

 

Én csak olyan akarok lenni, mint Jézus Pilátus előtt, a lélek az ember, aki én vagyok.  

 

Remélem ez a törekvésem sikerül , és nem leszek saját egoizmusom,  avagy kisebbrendűségi emocióm áldozata..virag-403

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

G way need, testing, fumes 2-3.

(ulesitevuti, 2019.05.19 08:36)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Online <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Online</a> bad.nwpt.lelekkucko.eoldal.hu.ehh.vc http://mewkid.net/buy-prednisone/

End-stage lawfulness sacrococcygeal it girl width.

(soubitizus, 2019.05.19 06:29)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Online <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20 Mg</a> rqr.bawa.lelekkucko.eoldal.hu.bhc.oz http://mewkid.net/buy-prednisone/