Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A CSEND NAPJAI

"Szédítő szakadék között,

örvénylő hullámok fölött,

mutasd meg szép arcodat,

Mentsd meg az álmaimat,

Őrizd meg lelkemet." ( Sillye Jenő Könyörgés)

  tel.jpg

Csend hangjai, a csend hullámai ami átölelnek. Krízises és összetört álmok romjai felett ülve, várva a folytatást és a célt, amiért ezeknek a történéseknek mindannyiuk életében meg kellett történnie. 

Várakozás, befele fordulás, elfogadás. Ezek a legnehezebb cselekvések megvalósítása komoly emberi megpróbáltatást jelent 

S ha valakinek nem sikerül elég erőt gyűjteni a bekövetkező krízis elviselésére, akkor a lélek hamarabb meghal, mint a  TEST . A sebgyógyulás egy hosszú  és fájdalmas folyamat, hiszen semmi nem lesz már olyan,mint a " becsapódás előtt" De azt hiszem a hitem tovább visz.

 Kérdés, hogy a klinikai halál állapotában lévő LELKET időben sikerül-e valakinek  ÚJRA ÉLESZTENI. Ha igen, akkor van esély tovább lépkedni életünk útján, s megértjük majd miértek történését. 

Az  elmúlt napokban láttam édesanyát,aki  ájulásig verte a fejét a padlóba fia halálos ágya mellett.

Láttam fiatal lányt,akit kiugorva az emeletről a betonon fekve próbálnak megmenteni

És átéltem én is amikor egy telefonhívás után az én lelkem is hirtelen klinikai halál állapotába került , de közös segítséggel újra élesztették 

 

Egy befejezés mindig valami újnak a kezdete, mondja Moncsi kolléganőm. Azonban amíg az új ajtót megtaláljuk a fájdalom, kudarc és bánat emésztő gödrében kell átmennünk. Ez idő alatt olyan tapasztalatokkal leszünk gazdagabbak, melyek fejlesztik a lelki érettséget.De számomra ez olyan útszakasz, mint az ADVENT VAGY A NAGYBÖJT, Várakozás, vezeklés, befele fordulás és az érzelmi gyászaim megélése, elengedése. És igen véget ér, de a remény, hogy okkal ért végett majd bizonyságot nyer.